×

Werkwijze

 

Eenvoudig uw auto online verkopen aan een RDW erkend autobedrijf? Bij Teslagevraagd.nl heeft u binnen een werkdag altijd een reëel bod op uw auto.

U voert als eerste de gegevens, een nauwkeurige beschrijving en foto’s in. Op ons interne handelsplatform wordt de auto vervolgens aangeboden aan een netwerk van RDW erkend autobedrijven.

Nadat de veiling is gesloten (iedere werkdag om 17:00 uur) ontvangt u van ons automatisch het hoogste bod per e-mail (binnenkort ook via WhatsApp/SMS). Controleer ook uw spambox mocht u geen mail ontvangen hebben. 

Gaat u akkoord met het hoogste bod dan nemen wij contact met u op en brengen u in contact met het RDW erkende autobedrijf dat het hoogste bod heeft gedaan. Samen bespreekt u dan de verdere afhandeling voor de overdracht.

Voldoet het hoogste bod niet aan de verwachtingen, dan kunt u het hoogste bod uiteraard afwijzen. U bent dus niet verplicht om akkoord te gaan met het hoogste bod!

Teslagevraagd.nl werkt met een commissie welke wordt betaald door de kopende partij, de commissie heeft geen invloed op het bedrag dat u geboden krijgt.

Privacycentrum | Copyright by Teslagevraagd.nl